Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2010 12:14 - Предизвикателството "НЛП Практик" - март 2011 г.
Автор: nlptrainingcenter Категория: Бизнес   
Прочетен: 948 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.09.2010 11:03


"НЛП Практик" - целта е мечта със срок за изпълнение! Не го изпускайте!


Здравейте, 

Имам удоволствието да Ви поканя да участвате в "НЛП Практик",  курс, посветен на Невро Лингвистичното Програмиране , който ще Ви даде техники и инструменти, чрез които да познавате и разбирате по-добре света и хората около Вас, да работите ефективно и с лекота да постигате желаните резултати. НЛП показва и учи как да развиете Вашите ресурси и как да помагате на другите да открият вътрешния си потенциал.

Сигурна съм, че поне веднъж сте си задавали въпроси като: Какво ще променя в живота и ежедневието си, ако владея методи, чрез които мога да преодолявам предизвикателствата пред мен, да постигам целите си и да реализирам мечтите си? Какво ще постигна, ако премахна бариерите, с които съм се обградил? Мога ли да общувам така, че със сигурност моите близки, колеги и приятели да ме разбират? Мога ли да споделям своите идеи и принципи така, че да бъдат разбрани от екипа, клиентите и партньорите на компанията?

"НЛП Практик" е курс, в който ще можете да зададете тези и още по-предизвикателни въпроси, да намерите отговорите, които търсите, да развиете способностите, скрити във Вас и да ги приложите в професионалния и личен живот.

Това е тренинг, таргетиран към хората, които искат и могат да приложат НЛП в бизнеса, продажбите, комуникацията, маркетинга и лидерството. НЛП Практик е отворен към всички, без значение от предишен опит. Той е за всеки, приел предизвикателството да се усъвършенства като човек и като професионалист. За всеки, който иска да владее изкуството на НЛП и да е сертифициран НЛП Практик.
 
За кого е НЛП Практик?  НЛП Практик е за личностите, които:

-  Вярват, че могат да постигнат повече в бизнеса и живота
-
  Искат и знаят, че ще успеят да преминат през ограниченията и предизвикателствата
-
  Чувстват вътрешната си сила
-
  Искат да увеличат приходите си
-
  Могат да увеличат продажбите на компаниите си, чрез подобрени умения за продажби и отношения с клиентите
-
  Искат да комуникират по-успешно с близки, приятели, колеги и клиентите на компаниите, за които работят
-
  Искат да са автентични лидери и мениджъри, да водят и да бъдат следвани
-
  Желаят да споделят своите идеи и принципи така, че да бъдат разбрани
-
  Искат да постигнат баланс между личния и професионален живот
-
  Знаят, че могат да създадат креативно пространство за растеж за себе си и обкръжението си
-
  Вярват в идеите и мечтите си и искат да ги осъществят
-
  Вярват, че успехът не е магия и могат да го постигнат
 
По време на НЛП Практик ще усвоите специфични умения и ще можете да:

-
  Поставяте цели, които Ви вдъхновяват и Ви водят към конкретни резултати
-
  Разгърнете способността си да се синхронизирате с околните
-
  Разпознавате силата на невербалната комуникация
-
  Усвоите фините детайли на речта, чрез които завладявате аудиторията и събеседниците си
-
  Отидете отвъд думите -  способността да разпознавате чувствата и емоциите и да работите ефективно с тях
-
  Давате конструктивна обратна връзка, която да предизвика желание в другите за справяне с предизвикателствата
-
  Извличате ресурси, необходими за достигане на оптималното решение, на базата на собствения си опит
-
  Придобиете умения за изслушване и за задаване на въпроси. Да владеете силата на силните въпроси
-
  Се научите как да използвате най-силното въздействие, а именно «Личното»,
-
  Създавате усещане за настояще и бъдеще, да живеете активно в тук и сега

Треньор:
Магдалена Николова, НЛП Треньор, бизнес коуч и организационен психолог

Магдалена Николова има богат практически опит в областта на бизнес коучинг, НЛП тренинги и организационна психология от практиката си с мениджъри и техните екипи от България, Швейцария и Франция. Тя е Магистър по oрганизационна Психология и Управление на Човешките ресурси от Университета на Лозана, Швейцария.

Магдалена Николова е единственият НЛП треньор първо поколение в България, след като е сертифицирана като НЛП Практик, НЛП Мастер Практик и НЛП Треньор лично от Джон Гриндер (ко-създател на НЛП), Кармен Бостик Ст. Клер (ко-създател на Новия Код на НЛП) и Майкъл Керъл от
NLP Academy, Лондон, Англия. Тя е и сертифициран експерт в областта на Баланс между личния и професионалния живот, отново тренирана лично от Джон Гриндер. През2008 - 2009 г. Магдалена специализира бизнес коучинг в акредитирания от Интернационалната Коуч Федерация институт Coaches Training Institute в Париж, Франция.

Тя
е първият коуч от България, който става член на Международната Коуч Федерация (ICF) през 2007 г. В края на същата година тя става един от съоснователите на ICF България.


 Мотивационен оратор и автор
 
Магдалена
Николова е гост-лектор, мотивационен оратор и участник в различни международни събития като Международната Конференция на Зонта Интернешънал в София, 2007 г. на тема Жените ментори; 13-тата Конференция на Европейската Асоциация по Трудова и Организационна Психология, Стокхолм, 2007 г. на тема Ефикасни стилове на лидерство;Глобалния Договор на Лидерите, ООН, Женева, 2007 г.

В периода 2005-2007г. Магдалена преподава Човешки ресурси и Организационно консултиране в Лозанския университет в Швейцария. След връщането си в България тя продължава опита си в СУ Св. Климент Охридски, където води практически семинари отново в областта на организационното консултиране. Автор е на статии в областта на лидерството, корпоративната култура, изграждане на екипи и т.н., публикувани в медии като «Капитал», «Дневник», сп. «Мениджър», сп. Човешки ресурси, Инвестор, сп.Нея. Владее перфектно английски и френски език и провежда тренинги и обучения свободно на всеки един от тях.

Защо да изберете НЛП Тренинг Център?

 

Заради следващите 7 факта:

  • НЛП Тренинг Център е единственият СЕРТИФИЦИРАЩ ИНСТИТУТ, акредитиран от Международната Академия на НЛП Треньорите (International Trainers Academy), създадена и водена от Джон Гриндер
  • Магдалена Николова е единственият НЛП треньор в България, сертифициран лично от ко-създателя на НЛП Джон Гриндер, Кармен Бостик Ст. Клер и Майкъл Керъл във всички нива на НЛП:

          «НЛП Треньор», Брайтън, Великобритания – 21 дни

          «НЛП Мастер Практик», Лондон, Великобритания –  13 дни

          «НЛП Практик», Лондон, Великобритания – 8 дни

          «НЛП Нов код», Лондон, Великобритания – 4 дни

         «НЛП Баланс в личния и професионалния живот», Женева, Швейцария -2 
           дни

         «НЛП: уникалната връзка между деца и родители», Триест, Италия – 4 дни

  • Магдалена Николова е сертифициран бизнес коуч от Coaches Training Institute, Париж, Франция, което дава възможност на изпълнителните директори, мениджърите и лидерите на екипи, специалистите по човешки ресурси, които се сертифицират като НЛП Практик да разберат как моделът НЛП може да се прилага в процеса на коучинг
  • Екипът на НЛП Тренинг Център: НЛП треньорът Магдалена Николова и асистент – треньорът Лили Василева са организационни психолози, което гарантира психологическата екология на тренирането и упражняването на техниките от НЛП
  • След многобройните тренинги в България, Франция и Швейцария, проведени от Магдалена Николова, програмата на сертификационен курс «НЛП Практик» е подготвена за специфичните нужди на бизнеса в България. В рамките на 10 дни ще имате възможност да видите, чуете и усетите всяка техника, с която да разгърнете потенциала и да откриете и използвате вътрешните си ресурси и ресурсите на околната бизнес среда

  • Провеждането на курса и сертификацията на «НЛП Практик» се провеждат според стандартите на ITA и Вашият сертификатът ще е подписан лично от Джон Гриндер, Кармен Бостик Ст. Клер, Майкъл Керъл, Магдалена Николова.

......и защото ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТВОРЕН КУРС В БЪЛГАРИЯ, в който 70% от участниците са изпълнителни директори, регионални мениджъри, финансови директори и ръководители на отдели по човешки ресурси. А когато стигнем до примери, казуси и прилагане на уменията в практиката, това означава, че Вие работите в екип с високо ефективни мениджъри в страната.

 

Дати на провеждане: март - май 2011г. - събота и неделя

1 модул – 26 и 27 март 2011 г. от 09:30 ч. до 17:00 ч.

2 модул – 9 и 10 април  2011 г. от 09:30 ч. до 17:00 ч.

3 модул – 16 и 17 април 2011 г. от 09:30 ч. до 17:00 ч.

4 модул – 30 април и 1 май 2011 г. от 09:30 ч. до 17:00 ч.

5 модул – 14 и 15 май 2011 г. от 09:30 ч. до 17:00 ч.

 
Място на провеждане:

Конферентна зала в гр. София

Финансови параметри:

Цена за 10 дни : 800 евро (не се начислява ДДС)*

*В цената се включва процеса на сертификация. В цената не е включена стойността на сертификата, както и пощенските разходи по доставянето му, които възлизат на 180лв. Те се заплащат само от участниците, решили да преминат през сертификация и успешно положили изпита.

Участниците, които преминат успешно през курса на НЛП Тренинг Център и положат изпит получават сертификат, подписан лично от ко-създателя на НЛП Джон Гриндер, от Кармен Ст. Клер, Майкъл Керъл от НЛП Академията в Лондон и Магдалена Николова, НЛП Треньор. Сертификатът е валиден в целия свят за практикуване на НЛП подхода.

Отстъпки за ранни записвания:

Спестете 100 евро като се запишете до 1 ноември 2010г. !

При плащане до 01.11.2010г. - 700 евро (не се начислява ДДС)

При плащане до 01.02.2011г. - 750 евро (не се начислява ДДС)

За участници, записали се в периода след 01.02.2011г. до началото на курса -

цената е 800 евро (не се начислява ДДС)

 

Специално намаление от 10% за участници от предишни наши курсове !

Краен срок за записване : 1 март 2011 г. (или до изчерпване на свободните места) 

 

За разсрочено плащане, моля, свържете се с нас!

Плащане:

Плащането може да се извърши по банков път или в офиса на НЛП Тренинг Център.

 

Повече информация за НЛП, брошура на НЛП Практик и записване:

+359 2 955 52 71, +359 888 52 67 24, +359 878 46 45 40 
или на info@nlpcenter.org, www.nlpcenter.org






Каня Ви заедно да станем част от предизвикателството НЛП Практик!

С уважение,
Магдалена Николова, НЛП Треньор, бизнес коуч и организационен психолог



Може да ни намерите на: 

 
http://www.mlc-consult.com
http://www.nlpcenter.org
Нашата страница във facebook:


http://www.facebook.com/group.php?gid=70318723486



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlptrainingcenter
Категория: Бизнес
Прочетен: 58005
Постинги: 23
Коментари: 13
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930