Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2010 09:10 - Четиридневен тренинг с Антъни Робинс
Автор: nlptrainingcenter Категория: Бизнес   
Прочетен: 884 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.06.2010 13:11


Готови ли сте за един уикенд с

Антъни Робинс, треньор номер 1 в света,

който ще промени живота ви завинаги?

 

Вижте на живо Тони Робинс, определен от Международната Търговска Камара като

"Един от 100-те най-забележителни хора в света" и «Един от 6-те бизнес лидери в света» според American Express

 

"Unleash The Power Within" - четиридневен тренинг с Тони Робинс треньор №1 в света, който ще се проведе на

24, 25, 26 и 27 юни в Nuova Fiera di Roma в Рим, Италия. 

Тони Робинс тренира своите стратегии за постигане на успех повече от 30 години с лидери от световно ниво, бизнесмени, олимпийски шампиони по целия свят.  Някои от неговите клиенти са Бил Клинтън, Серена Уилямс, Андре Агаси, Доналд Тръмп.

 През 2009 г. Unleash the Power Within постига невероятен успех и тази година Тони Робинс се завръща отново в Европа. Станете част от най-голямото събитие за 2010 г. като сприсъедините към 5 000 участника от цяла Европа.

Този тренинг е Вашата възможност за Успех

 

"Тони Робинс е една от най-влиятелните личности на нашето поколение",   Стивън Кови, автор на книгата "7-те навика на високоефективните хора", а Вие имате уникалният шанс да изживеете "Unleash the power within".

 Unleash the Power Within е събитие със световен успех, което само в Европа е въздействало на живота на повече от 110 000 човека от над 56 държави. Робинс използва техники от невро-лингвистичното програмиране (НЛП) и NAC  - доказана техника, която ви позволява да трансформирате негативните преживявания в условия за постигане на успех.  

Unleash the Power Within с Тони Робинс е изживяване, което ще ви помогне да откриете Вашата вътрешна сила. Ще се научите да овладявате емоциите си и да ги превръщате във фокусирани, ясни и позитивни действия. Unleash the Power Within е пътят към едно незабравимо преживяване и уникални моменти. Тони Робинс Ви учи как да поставите целите си и достигнете до решения и реални действия, как да изградите план за живота си и да го следвате, докато създавате стратегии за силна вътрешна мотивация. 

Кой е Антъни Робинс?

 

Тони Робинс е роден в Калифорния. В последните три десетилетия Робинс работи като съветник на лидери по целия свят. Той е специалист в областта на психология на лидерството, преговори, организационна промяна, отличните постижения. Награждаван е редица пъти за стратегическия си интелект и хуманитарни постижения.  

Робинс е създател на първата индивидуална и професионална система за развитие за всички времена: Personal Power. Той е автор на 5 книги, преведени на 14 езика:

 

  • Robbins, Anthony (1986). Unlimited Power: The New Science of Personal Achievement. New York: Simon & Schuster. pp. 448 pages.
  • Robbins, Anthony (1992). Awaken the Giant Within. New York: Simon & Schuster. pp. 544 pages.
  • Robbins, Anthony (1994). Giant Steps. New York: Fireside. pp. 416 pages.
  • Robbins, Anthony (1995). Notes from a Friend: A Quick and Simple Guide to Taking Control of Your Life. New York: Fireside. pp. 112 pages.
  • Robbins, Anthony (2010). Inner Strength: Harnessing the Power of Your Six Primal Needs. New York: Free Press. pp. 480 pages.

8 Факта от биографията на Антъни Робинс:

  1.     Консултира трима президента на САЩ и редица световни лидери (Маргарет Тачер, Михаил Горбачов, Бил Клинтън, Доналд Тръмп)
  2. Успешен предприемач, председател на ръководния екип на 5 частни компании, притежател на компанията Fiji Island
  3.   "Един от 50-те най-добри интелектуалци в света" според Института по Стратегическа Промяна
  4.   Автор на 4 бестселъра, преведени на 14 езика и повече от 35 000 000 аудиовизуални продукта, продадени по целия свят
  5.    Притежател на наградата Голден Гейвъл за най-добър оратор
  6.   150 дни всяка година - водещ на семинари и конференции по целия свят
  7.     Вече 12-та година "Unleash the Power Within" е семинарът, който събира най-много хора от целия свят
  8.     Системата за постигане на резултати на Робинс (Robbins Result System) потвърждава своята ефективност всяка година: 110 000 европейски участници са неоспоримото доказателство!

 

За кого е тренинга Unleash the Power Within в Рим, Италия?

Ако Вие сте личности, отворени към предизвикателствата, ако желаете да постигнете невероятни резултати във Вашия живот и кариера, ако смятате, че можете да се изкачите по-високо, но не знаете от къде да тръгнете, Unleash the Power Within  е преживяване, което не трябва да изпускате. Заедно с треньор номер 1 в света, Вие ще имате уникалния шанс да активирате вътрешните си сили, да задвижите енергията и потенциала си, да достигнете желаните върхове.

 

  • Хора, отворени към нови преживявания и желаещи промяна
  • Мотивирани личности, които се стремят към постоянно усъвършенстване
  • Професионалисти, които вече са постигнали важни цели в кариерата си и искат да срещат нови предизвикателства
  • Хора, които търсят пълната удовлетвореност от себе си и които знаят, че тя може да бъде постигната само с работа върху самите себе си
  • Личности с потенциал на лидери, които искат да споделят уменията си с други хора

Unleash the Power Within с Тони Робинс е събитие, на което можете да бъдете!

 

Позитивите:

 С Unleash the Power Within ще постигнете забележителни резултати в личен и професионален план. Позитивите, които ще извлечете ще дадат тласък на живота Ви. Антъни Робинс ще Ви помогне да се опълчите срещу страховете си и да ги превърнете в свои позитиви; да се превърнете в лидер, способен да създаде целенасочен и ефективен екип; да ръководите и подобрите своите финанси, съобразно истинските Ви стремежи. С треньор номер 1 в света, Вие ще се научите да балансирате между личния и професионален живот, да подобрите физическото и емоционалното си равновесие, да живеете в хармония със себе си и околните. Уменията, които ще придобиете и усъвършенствате по време на тренинга ще се превърнат в реален ресурс за постигането на Вашите цели. «Предизвиквам те да направиш от своя живот шедьовър», казва Антъни Робинс. Направете го като станете част от най – голямото събитие за 2010 г., четиридневният тренинг с една от най – влиятелните личности в света – Тони Робинс, избран за личен коуч от световни лидери като Михаил Горбачов, Бил Клинтън, Нелсън Мандела, Принцеса Даяна, Майка Тереза и още много други.

Треньор: Антъни Робинс 

Гост треньор във 2-ри и 4-ти ден:  Джоузеф МакКлендън ІІІ 

Програма на семинара:

1-ви ден - Трансформиране на ограниченията в сила 

2-ри ден - Фокусиране върху истинското ви Аз 

3-ти ден - Стратегии и планиране 

4-ти ден – Освободете енергията си

 

Дати на провеждане: четвъртък, петък, събота и неделя 

24 юни 2010г. от 13:00 ч. до 0:00 ч.

25 юни 2010г. от 9:00 ч. до 22:00 ч.

26 юни 2010г. от 9:00 ч. до 12:00 ч.

27 юни 2010г. от 9:00 ч. до 18:00 ч.

*програмата може да претърпи промени

 

Език на провеждане: английски език

Симултанен превод: немски, френски, италиански език

Продължителност: 4 дни

Място на провеждане: Рим - Nuova Fiera di Roma, www.fieradiroma.it

Финансова инвестиция:

До момента са продадени 3000 билета. Билетите варират според местата в залата от 1 050 евро до 2 990 евро с включено ДДС

Информация за закупуване на билети:

 

Интернет сайт: www.hiperformance.it

Email: info@hiperformance.it

Факс: + 39  06 36000752

Адрес: Hi-Performance, Via Paolo Emilio, 7 00192 Rome - Italy 

 

Отстъпки:

Всеки участник в "Unleash the Power Within" получава 10% отстъпка от цената на сертификационен курс "НЛП Практик", организиран от НЛП Тренинг Център, който ще се проведе  през месец септември 2010 г., гр. София, България на следните дати:

11 и 12 септември 2010 г. от 09:30 ч. до 17:00 ч.

25 и 26 септември 2010 г. от 09:30 ч. до 17:00 ч.

02 и 03 октомври 2010 г. от 09:30 ч. до 17:00 ч.

16 и 17 октомври 2010 г. от 09:30 ч. до 17:00 ч.

30 и 31 октомври 2010 г. от 09:30 ч. до 17:00 ч.

  

Повече информация за НЛП, електронна брошура на сертификационен курс "НЛП Практик" и записване: 

+359 2 955 52 71, +359 888 52 67 24, +359 878 46 45 40  или

на info@nlpcenter.org или www.nlpcenter.org

"НЛП Практик", курс, посветен на Невро Лингвистичното Програмиране, който ще Ви даде техники и инструменти, чрез които да познавате и разбирате по-добре света и хората около Вас, да работите ефективно и с лекота да постигате желаните резултати. НЛП показва и учи как да развиете Вашите ресурси и как да помагате на другите да открият вътрешния си потенциал

Треньор: Магдалена Николова, НЛП Треньор, бизнес коуч и организационен психолог

Магдалена Николова има богат практически опит в областта на бизнес коучинг, НЛП тренинги и организационна психология от практиката си с мениджъри и техните екипи от България, Швейцария и Франция. Тя е Магистър по oрганизационна Психология и Управление на Човешките ресурси от Университета на Лозана, Швейцария.

Магдалена Николова е единственият НЛП треньор първо поколение в България, след като е сертифицирана като НЛП Практик, НЛП Мастер Практик и НЛП Треньор лично от Джон Гриндер (ко-създател на НЛП), Кармен Бостик Ст. Клер (ко-създател на Новия Код на НЛП) и Майкъл Керъл от
NLP Academy, Лондон, Англия. Тя е и сертифициран експерт в областта на Баланс между личния и професионалния живот, отново тренирана лично от Джон Гриндер. През2008 - 2009 г. Магдалена специализира бизнес коучинг в акредитирания от Интернационалната Коуч Федерация институт Coaches Training Institute в Париж, Франция.

Тя е първият коуч от България, който става член на Международната Коуч Федерация (
ICF) през 2007 г. В края на същата година тя става един от съоснователите на ICF България.
 
Отстъпки за ранни записвания:

Спестете 100 евро като се запишете до 1 юни 2010 г.! 

При плащане до 01.06.2010 г. - 700 евро (не се начислява ДДС)

При плащане до 01.08.2010 г. - 750 евро (не се начислява ДДС)

За участници, записали се в периода след 01.08.2010 г. до началото на курса -

цената е 800 евро (не се начислява ДДС)



Може да ни намерите на: 

 

http://www.mlc-consult.com
http://www.nlpcenter.org


Нашата страница във facebook:


http://www.facebook.com/group.php?gid=70318723486
 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlptrainingcenter
Категория: Бизнес
Прочетен: 58011
Постинги: 23
Коментари: 13
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930