Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2010 11:22 - Сертификационен курс "НЛП Мастер Практик"
Автор: nlptrainingcenter Категория: Бизнес   
Прочетен: 1150 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.10.2010 11:24


Здравейте,

Имам удоволствието да Ви поканя да участвате в
«НЛП Мастер Практик», курс посветен на Невро Лингвистичното Програмиране, който ще Ви даде техники и инструменти, чрез които да познавате и разбирате по-добре света и хората около Вас, да работите ефективно и с лекота да постигате желаните резултати. НЛП показва и учи как да развиете Вашите ресурси и как да помагате на другите да открият вътрешния си потенциал.  В НЛП Мастер Практик ще научите как да моделирате успешните модели на успелите личности и да ги прилагате в собствения си живот, надгаждайки успехите си и преодолявайки лимитите си.

Сигурна съм, че поне веднъж сте си задавали въпроси като:  Какво ще променя в професионалния и личния си живот, ако мога да определя кои са стъпките, през които са преминали успелите според мен хора и как мога да ги кодирам в собствения си опит? Какво ще постигна, ако променя житейските си стратегии, ако премахна лимитите и рамките, които сам съм си поставил или съм позволил на другите да ми поставят? Какво ще стане, ако все пак се науча да управлявам времето, така че да преработя собствения си модел за света? Мога ли да общувам „отвъд думите", така че да гарантирам разбиране, ефективна комуникация и познаване на събеседника си?


НЛП Мастер Практик е курс, в който ще можете да зададете тези и още по - привлекателни въпроси, да намерите отговорите, които търсите, да развиете способностите, скрити във Вас и да ги приложите в професионалния и личния си живот.

Това е курс, насочен към хората, които искат и могат да приложат НЛП в бизнеса, продажбите, комуникацията, маркетинга и лидерството. НЛП Мастер Практик е отворен за всеки сертифицан НЛП Практик. Той е за всеки, приел предизвикателството да се усъвършенства като човек и като професионалист. За всеки, който иска да владее изкуството на НЛП и да е сертифициран НЛП Мастер Практик.

По време на НЛП Мастер Практик ще усвоите специфични умения и ще можете да научите:

  • Преминаване през основните модели и техники от ниво НЛП Практик: предположения, модели за целеполагане, успешно дефинирана цел, перцептивни позиции, епистемология, НЛП рамки, НЛП модели: Мета модел, Милтън модел, Вербален пакет, Логически нива, Йерархия на раздробяването
  • Силата на езика: Sleight of Mouth
  • Работа с ценности: индивидуални и професионални
  • Мета програми: Метапрограмите са безсъзнателни сортиращи филтри, които определят нашия начин на поведение, мислене и чувстване. Тези филтри определят какво можем да възприе­маме в даден момент и как взаимодействаме със себе си, с другите и със света. Те конструират и ратифицират нашия мо­дел на света. Макар че метапрограмите са универсално спо­деляни, начинът, по който ги прилагаме, варира при различ­ните хора. Мета програми за мислене, за действие, за време, за насочване на вниманието и още 14 програми.
  • Стратегии. Кои са стратегиите, които използваме в личния и професионалния живот. Извличане, анализиране и кодиране на стратегии. Структура на добре формулирана цел.
  • Моделиране - процес на моделиране, фази на моделирането, презентация на патерните в процеса на моделиране.
  • Преговор на техниките от НЛП Практик. Надграждане на процесите по работа с линии на времето.
  • Отвъд думите : лингвистични модели. Промяна с думи. Интервенция и промяна на лингвистично ниво. Използване на граматика и времена за промяна.
  • Breakthrough sessions: промяна в рамките на 2 до 4 часа с клиент с използване на техники от НЛП Практик, ценности, лингвистика и стратегии

Треньор: Магдалена Николова, сертифициран НЛП Треньор, бизнес коуч и организационен психолог

Магдалена Николова има богат практически опит в областта на бизнес коучинг, НЛП тренинги и организационна психология от практиката си с мениджъри и техните екипи от България, Швейцария и Франция. Тя е Магистър по oрганизационна психология и управление на човешките ресурси от Университета на Лозана, Швейцария.

Магдалена Николова е единственият НЛП треньор първо поколение в България, след като е сертифицирана като НЛП Практик, НЛП Мастер Практик и НЛП Треньор лично от Джон Гриндер (ко-създател на НЛП), Кармен Бостик Ст. Клер (ко-създател на Новия Код на НЛП) и Майкъл Керъл от NLP Academy, Лондон, Англия. Тя е и сертифициран експерт в областта на Баланс между личния и професионалния живот, отново тренирана лично от Джон Гриндер. През2008 - 2009 г. Магдалена специализира бизнес коучинг в акредитирания от Интернационалната Коуч Федерация институт Coaches Training Institute в Париж, Франция.

Тя е първият коуч от България, който става член на Международната Коуч Федерация (ICF) през 2007 г. В края на същата година тя става един от съоснователите на ICF България.

Мотивационен оратор и автор

Магдалена Николова е гост лектор, мотивационен оратор и участник в различни международни събития като Международната Конференция на Зонта Интернешънал в София, 2007 г. на тема Жените ментори; 13-тата Конференция на Европейската Асоциация по Трудова и Организационна Психология, Стокхолм, 2007 г. на тема Ефикасни стилове на лидерство;Глобалния Договор на Лидерите, ООН, Женева, 2007.

В периода 2005-2007г. Магдалена преподава Човешки ресурси и Организационно консултиране в Лозанския университет в Швейцария. След връщането си в България тя продължава опита си в СУ Св. Климент Охридски, където води практически семинари отново в областта на организационното консултиране. Автор е на статии в областта на лидерството, корпоративната култура, изграждане на екипи и т.н., публикувани в медии като «Капитал», «Дневник», сп. «Мениджър», сп. Човешки ресурси, Инвестор, сп.Нея. Владее перфектно английски и френски език и провежда тренинги и обучения свободно на всеки един от тях.

Защо да изберете НЛП Тренинг Център?

Заради следващите факти:

  • НЛП Тренинг Център е единственият СЕРТИФИЦИРАЩ ИНСТИТУТ, акредитиран от Международната Академия на НЛП Треньорите (International Trainers Academy), създадена и водена от Джон Гриндер, Кармен Бостик Ст. Клер и Майкъл Керъл
  • Магдалена Николова е единственият НЛП Треньор в България,сертифициран лично от ко-създателя на НЛП Джон Гриндер, Кармен Бостик Ст. Клер и Майкъл Керъл във всички нива на НЛП:             

«НЛП Треньор», Брайтън, Великобритания - 21 дни

«НЛП Мастер Практик», Лондон, Великобритания -  13 дни

«НЛП Практик», Лондон, Великобритания - 8 дни

«НЛП Нов код», Лондон, Великобритания - 4 дни

«НЛП Баланс в личния и професионалния живот», Женева, Швейцария - 2 дни

«НЛП: уникалната връзка между деца и родители», Триест, Италия - 4 дни

 

 

 

 

 

 

  

 

  • Екипът на НЛП Тренинг Център: НЛП треньорът Магдалена Николова и асистент - треньорът Лили Василева са организационни психолози, което гарантира психологическата екология на тренирането и упражняването на техниките от НЛП
  • Магдалена Николова е сертифициран бизнес коуч от Coaches Training Institute, Париж, Франция, което дава възможност на изпълнителните директори, мениджърите и лидерите на екипи, специалистите по човешки ресурси, които се сертифицират като НЛП Мастер Практик да разберат как моделът НЛП може да се прилага в процеса на коучинг
  • След многобройните тренинги в България, Франция и Швейцария, които треньорите на НЛП Тренинг Център проведоха, програмата на сертификационен курс «НЛП Мастер Практик» е подготвена за специфичните нужди на бизнеса в България. В рамките на 10 дни ще имате възможност да видите, чуете и усетите всяка техника, с която да разгърнете потенциала и да откриете и използвате вътрешните си ресурси и ресурсите на околната бизнес среда

... и защото ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТВОРЕН КУРС В БЪЛГАРИЯ, в който 70% от участниците са изпълнителни директори, регионални мениджъри, финансови директори и ръководители на отдели по човешки ресурси. А когато стигнем до примери, казуси и прилагане на уменията в практиката, това означава, че Вие работите в екип с високо ефективни мениджъри в страната.

Дати на провеждане: декември 2010 г., януари и февруари 2011 г. - събота и неделя

    1 модул:  4 и 5 декември 2010 г. от 09:30 ч. до 17:00 ч.
    2 модул: 11 и 12 декември 2010 г. от 09:30 ч. до 17:00 ч
    3 модул: 15 и 16 януари  2011 г. от 09:30 ч. до 17:00 ч.
    4 модул: 29 и 30 януари  2011 г. от 09:30 ч. до 17:00 ч.
    5 модул: 12 и 13 февруари  2011 г. от 09:30 ч. до 17:00 ч.

Място на провеждане:
Конферентна зала на НЛП Тренинг Център, бул.България 88, гр. София

Финансови параметри:
Цена за 10 дни: 800 евро ( не се начислява ДДС) *
* В цената се включва процеса на сертификация. В цената не е включена стойността на сертификата, както и пощенските разходи по доставянето му,които възлизат на 70 лв. Те се заплащат само от участниците, решили да преминат през сертификация и успешно положили изпита.

Отстъпки за ранни записвания:

Спестете 100 евро като се запишете до 30 октомври 2010 г. !

При плащане до 30.10.2010 г. - 700 евро (не се начислява ДДС)

След 01.11.2010 г. - 800 евро (не се начислява ДДС)

 

Краен срок за записване: 25.11.2010 г. (или до изчерпване на свободните места)

За разсрочено плащане моля свържете се с нас!

Плащане:
Плащането може да се извърши по банков път или в офиса на НЛП Тренинг Център.

Повече информация за НЛП, брошура на НЛП Мастер Практик и записване:
+359 2 955 52 71, +359 888 52 67 24 или на
info@nlpcenter.org , www.nlpcenter.org


Каня Ви заедно да станем част от предизвикателството НЛП Мастер Практик!
С уважение,
Магдалена Николова, НЛП Треньор, бизнес коуч и организационен
 психолог 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlptrainingcenter
Категория: Бизнес
Прочетен: 57577
Постинги: 23
Коментари: 13
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031